11 października 2022

Zajęcia kulinarne

Na dzisiejszych warsztatach kulinarnych uczennice przygotowały warzywne sałatki . Przodującym składnikiem była dynia hokkaido, która gościła w każdej miseczce. Uczestniczki zajęć skomponowały potrawy wg własnego uznania. Znalazły się w nich m.in.sałata, rukola, szpinak, papryka, ogórek, pomidor, cebula, orzechy, marchew, buraki, sery, pyłek pszczeli, słonecznik, żurawina, oliwa, przyprawy i oczywiście pieczona dynia.

Kolorowe i smaczne posiłki zniknęły ze stolika w mgnieniu oka.

Patrycja Saniuk

  1. pl
  2. en
  3. uk
  1. pl
  2. en
  3. uk

Szkoła Podstawowa nr 15 im. Wojska Polskiego w Gorzowie Wielkopolskim

ul. Aleksandra Kotsisa 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski

+48667659236

+48957228729

sp15@edu.gorzow.pl

Adres naszej skrytki:

/SP15Gorzow/Skrytka ESP

Nasz adres: AE:PL-47173-29867-TAISU-24