W ramach Laboratorium Przyszłości ruszyły zajęcia kulinarne. W warsztatach uczestniczą uczennice z klasy 8a. Dzisiaj dziewczęta przygotowywały zdrową nutellę czekoladowo-orzechową z awokado i bananów. Uczestniczki zajęć miały do dyspozycji nowy sprzęt AGD, który był niezastąpiony w przygotowaniu kremu. Atmosfera była radosna, a smaki wykwintne. Nutella jest przepyszna i bardzo zdrowa, zawiera tłuszcze roślinne oraz cenne składniki mineralne. Pestki z awokado można zasuszyć i zetrzeć, następnie używać jako przyprawy. Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć oraz do wykorzystania poniższego przepisu w domu.
ul. Aleksandra Kotsisa 1, 66-400 Gorzów Wielkopolski
Adres naszej skrytki:
/SP15Gorzow/Skrytka ESP
Nasz adres: AE:PL-47173-29867-TAISU-24